Konfucijev institut Univerziteta u Novom Sadu 9. februara 2020. godine organizuje polaganje međunarodno priznatog ispita iz poznavanja kineskog jezika HSK, a 21. marta 2020. polaganje iz HSKK (usmeni test iz poznavanja kineskog jezika).
Zainteresovani za polaganje HSK ispita treba da se prijave do 10. januara na stranici :http://www.chinesetest.cn/uregisterstart.do, gde biraju odgovarajući hsk nivo koji žele da polažu i popune obrazac. Zainteresovani za polaganje HSKK ispita treba da prijave željeni nivo
do 14. februara takođe na stranici http://www.chinesetest.cn/uregisterstart.do. Oni koji prvi put polažu HSK ili HSKK, moraju prvo da se registruju na pomenutom sajtu.

Svi zainteresovani za polaganje, treba da uplate odgovarajući iznos za nivo HSK ili HSKK testa koji žele da polažu u dinarskoj protivvrednosti na žiro račun Instituta, a zatim donesu potvrdu o uplati svom profesoru ili pošalju na mejl: konfucijev.institut@ff.uns.ac.rs,
Cene HSK i HSKK ispita nalaze se OVDE.

Iznosi se uplaćuju na žiro račun, i to:

Žiro račun: 840-1712666-26
Br. modela: 97
Poziv na broj:             558004713

 Za svrhu uplate:  HSK ili HSKK ispit
Za primaoca navesti Filozofski fakultet u Novom Sadu – Konfucijev institut

· Napomene:

· Uplate se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate。Prilikom prijavljivanja na sajtu chinesetest.cn treba voditi računa da se napiše puno ime i prezime.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.